EtusivuReferenssitPalvelummeToteutettuja keissejä Mistä hyvä tunnelma on tehty?MusiikkiHelmestäAjankohtaistaOta yhteyttäIn English

Tervetuloa Tunnelmien Taloon, MusiikkiHelmeen!

Oletko järjestämässä yrityksellenne pikkujouluja? Yhteishenkeä, rentoa tunnelmaa?
Tarvitaan vain osaava Bilebändi - Ja Taatusti Tanssilattialla Tungosta!

Tunnelmasta tunnelmaan, elämyksiä ja säihkettä!  Mitä tunnelmaa saisi olla Teidän tilaisuuteenne: vauhdikas show, tunnettu tähtisolisti, hauska stand-up show? Entäpä kieltolain henkiset salakapakka teemajuhlat, Hollywood- tai Bollywood juhlat, Japanilainen päivä...

Luomme tunnelmaa eri yritystilaisuuksiin laadukkailla ja elämyksellisillä ohjelma- ja tapahtumapalveluilla. Tapahtumatuotantojemme helmenä on usein musiikki: mielestämme musiikkia avuksi käyttäen saadaan tapahtuman viesti parhaiten perille, se yhdistää ja luo yhteishenkeä ihmisten välille!

Meiltä voit tilata joko yksittäisen shown, ohjelman, esiintyjän tai edullisen kokonaistapahtuma palvelun äänentoistotekniikasta valaistukseen ja tilan somistukseen. Järjestämme tilaisuuden alusta loppuun myös ns. avaimet käteen -palveluna, jolloin voitte jättää tapahtumakonseptin ideoinnin ja toteuttamisen meidän huoleksemme. Tapahtumahenkilömme auttavat myös tilaisuuksien järjestelyissä ja vapauttavat teidät aikaa vievistä organisointitöistä. Tutustu toteuttamiimme eri keisseihin toteutetut keissit valikosta.

MusiikkiHelmi toimii aktiivisesti eri yhdistyksissä  tavoitteenaan kehittää laadukkaita ja luotettavia ohjelma- ja tapahtumapalveluja sekä toimia alan muiden yritysten kanssa läheisessä yhteistyössä. Olemme jäseniä mm. Suomen Ohjelmatoimistojen liitto ry:ssä, sekä Finnish Music Managers´ Forumissa.

Helmi Tunnelmaohjelmiamme saat meiltä mm. seuraaviin tilaisuuksiin: henkilöstöjuhlat, pikkujoulut, asiakastilaisuudet, seminaarit/konferenssit, vip-juhlat, kick-offit, tuotelanseeraukset, harjannostajaiset, virkistyspäivät, pr-tilaisuudet, vuosijuhlat, gaalatilaisuudet. Valitse oma tunnelmasi Helmi Tunnelmiemme joukosta -klikkaa helmiämme ja tutustu tarjontaamme!

Viihdyttävää, eksoottista, menomusiikkia, kepeää, juhlavaa, jännittävää, hauskaa ja tanssivaa ohjelmaa juhlasi tunnelman mukaan.
AJANKOHTAISTA

MusiikkiHelmi tarjoaa nyt soiton- ja laulun opetusta kaikenikäisille vauvasta vaariin! Haluatko oppia soittamaan oman lempibiisisi tai laulaa lauluyhtyeessä? Bändisoitto tarjoaa mahdollisuuden jammailla hyvän musiikin parissa yhdessä toisten kanssa soittaen!

 

Opetusta tarjotaan sekä yksityistunteina että ryhmäopetuksena, 30-60 minuutin kestävinä oppitunteina. Opetusta annetaan pianossa (vapaasäestys), kitarassa, sellossa, bändisoitossa.

 

© MusiikkiHelmi • Gustav Pauligin katu 18 F 14, 00990 Helsinki • info(at)musiikkihelmi.com • Puhelin 044 381 0803